Disclaimer

DISCLAIMER

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van We-do-Sign VOF is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Merken

We-do-Sign is een geregistreerd merk van We-do-Sign VOF Zonder schriftelijke toestemming van We-do-Sign VOF is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Alle andere merken die op deze website zijn genoemd zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.

Aansprakelijkheid

De inhoud van deze site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar we kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.